Wat geef je nou aan je Valentijn?

Wat geef je nou aan je Valentijn?

Valentijn

Ja de één vindt het helemaal niets en de ander houdt ervan...Valentijn. En ik zit er een beetje tussen in. Toch leuk al die liefde, het laten weten dat je om elkaar geeft. En er even extra bij stil te staan kan natuurlijk nooit kwaad. Maar er zijn ook nog zoveel meer dagen om je geliefde even te verwennen, laat het maar niet op één dag per jaar aankomen denk ik dan.
En natuurlijk laat ik de 14e februari niet zomaar voorbij gaan zonder mijn mannetje in het zonnetje te zetten. En het leuke is hij denkt ook altijd aan mij op deze dag haha!  

Romantisch aan de koffie

Maar ja wat geef je elkaar? Ik denk dan aan de momenten waar we samen van genieten. Zoals het samen drinken van een heerlijk kopje koffie. De mister drinkt espresso en ik ben altijd aan de Lungo. Matching kopjes zoals die van Costa Nova of Manü zijn dan toch wel heel romantisch. En ook met het servies van Helen B kan je jouw liefde verwennen, de grappige afbeeldingen die Helen tekent passen bij zoveel gelegenheden en zeker ook bij Valentijn, zeker als je even klaar bent met al het rood/roze. 

Helen B

 

Olympische Spelen

Dit jaar zitten we midden in de Olympische Spelen tijdens Valentijn. Heerlijk, ik sta er mee op en ga ermee naar bed! Volgt jouw Valentijn dit ook op de voet dan zijn de StoryTiles een leuke optie we hebben daar een aantal leuke wintertafereeltjes van. Zoals de tegels Winter Sports, Off Piste of een paar Hollandse schaatsers. Heb je daar nou helemaal niets mee en kruip je liever met een boek op de bank of geniet je meer van een bos bloemen ook dan is er  genoeg keuze. 

StoryTiles schansspringen off piste StoryTiles schaatsersFlowers StoryTiles

 

Nog meer moois voor aan de wand

En in deze blog kunnen de producten van studio mippe (nu nog bekend als MK by mippe, maar daar volgt binnenkort ook echt een blog over;) natuurlijk niet ontbreken. Dit merk is onder andere tot stand gekomen omdat de mister en ik wat meer samen wilde werken (vinden we gezellig) met als resultaat prachtige producten om al het moois wat je wilt laten zien te etaleren! En heel toepasselijk voor Valentijn is natuurlijk het herkenbare hartje! De shelfs zijn er in drie maten, de kleinste is perfect voor een foto of tegeltje, op de grootste maat past van alles...bijvoorbeeld de LP van de favoriete band van je Valentijn, die past precies! 

Studio Mippe Champagne Sweet Studio Mippe Shelf L LP studio mippe shelf

 

Oh wat een leuke keuzes allemaal, hier zit vast wel iets bij om te vragen of om te geven! In het menu onder de knop Valentijn kan je de producten allemaal overzichtelijk terug vinden, neem snel een kijkje!

Fijne Valentijn!

Liefs van Katelijn 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.