Zichtbare verbindingen SWEET: een instructie!

Zichtbare verbindingen SWEET: een instructie!

Hi, ik ben Katelijn, getrouwd met Michiel en wij hebben twee kids Joppe (20) en Minette (18).

De Langeveldjes

In het dagelijkse leven ben ik druk met onze eigen bedrijven, een website www.mippe.nl, een webwinkel voor vrolijke woonaccessoires, stationery en design en met ons eigen interieurmerk Studio Mippe waar we interieuraccessoires en meubels ontwerpen in mooie kleurtjes. Elke maand schrijf ik een Blog over al het leuks wat wij in onze webwinkel en ontwerpstudio te bieden hebben. Deze keer een handige instructie 😊

Hoe bevestig je de SWEET wandplankjes aan de muur?

Het is al bijna een jaar geleden dat de SWEET collectie van Studio Mippe op de markt kwam. Wat vliegt de tijd toch! En in die korte tijd hebben we toch alweer een paar hele mooie uitbreidingen op de collectie.

SWEET is een praktisch wandsysteem wat makkelijk te bevestigen is, maar net even anders door kleine details, de uitgesproken kleuren en de zichtbare verbindingen van de producten.

The visible art of connecting van ZOWA, wordt tentoongesteld tijdens Design: A NEW GENERATION in Kunstgarage Franx in Zoetermeer (ja bij ons in het pand😊). 

Zichtbare verbindingen

Die zichtbare verbindingen vinden wij altijd heel gaaf en proberen dat zoveel mogelijk toe te passen in onze ontwerpen. Iemand anders die daar ook een hele studie van heeft gemaakt is Zowa Rindt, zijn werk The visible art of connecting, wordt op dit moment tentoongesteld tijdens Design: A NEW GENERATION in Kunstgarage Franx in Zoetermeer (ja bij ons in het pand😊). Zowa doet onderzoek naar het verbinden van materialen zonder gebruik van lijm, spijkers en schroeven. Echt heel tof!

Naast de ontwerpen van Zowa vind je op deze tentoonstelling nog meer geweldige ontwerpen van andere jonge mensen die net van de HKU afkomen of er nog studeren. Mocht je dit op tijd lezen en nog tijd hebben? Tot 21 augustus 2022 is deze tentoonstelling nog te bewonderen in Zoetermeer. En anders kom je deze talenten in de toekomst vast wel ergens anders tegen!

In onze studio krijgen we vaak de vraag hoe bevestig je zo’n superleuk plankje?

Maar goed, even terug naar onze producten, de verbindingen en vooral het praktische. In onze studio krijgen we namelijk vaak de vraag hoe bevestig je zo’n superleuk plankje? 😊

Nou een kind kan de was doen!

Hierbij het stappenplan:

De benodigdheden:

  • (schroef) boor 
  • Plug en een schroef (deze worden meegeleverd).

Stap 1
Bepaal waar je de plankjes aan de wand wilt hebben.

Stap 2
Kijk of het een betonnen muur is of niet, zo ja? Boor dan eerst een gat. Zo niet? Ga naar stap 4. 

Stap 3
Stop de meegeleverde plug in het gat in de muur.

Stap 4
Schroef de bracket met de meegeleverde schroef aan de muur (ja slechts 1 schroef is nodig om de plankjes te bevestigen aan de wand).

Stap 5   
Plaats het plankje in de beugel, vervolgens schuif je het eikenhouten lock block er in! Zit het plankje recht?

Stap 6
Zet dan nu je mooiste familieportret, tegeltje of kunstwerk op het SWEET plankje en klaar is Kees!

Studio Mippe stap 1 instructie  Studio Mippe Stap 2  Studio Mippe Stap 3 Studio Mippe Stap 4 Studio Mippe Stap 5 Studio Mippe Stap 6 Studio Mippe Stap 7

Makkelijker kan bijna niet, wil je het liever zien hoe makkelijk het bevestigen van een wandplankje is? Kijk dan dit filmpje!

 

Nog wat leuke links voor de liefhebber:

Bekijk hier de collectie van Studio Mippe

Link naar Design: A New Genaration

Bekijk hier het werk van Zowa

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.